Nyheter

Newsner storsatsar på nöjesnyheter – rekryterar två

Af 2019-01-08 No Comments
Newsner inleder året med att förstärka redaktionen med två nya medarbetare. Jakob Meijer och Susanne Gillberg kommer närmast från Aftonbladets nöjesredaktion respektive Expressen Nöje.

Förra året startade Newsner sin underhållning- och nöjesbevakning med lanseringen av sajten ”Nöjeslivet”. Nu utökas satsningen ytterligare med två nya medarbetare.

– Vi är jätteglada över att vi lyckas knyta till oss två nya stjärnor med stor erfarenhet av nöjesrapportering. Vi på Newsner satsar alltid på att skapa Sveriges mest engagerande nyheter och med Susanne och Jakob är vi övertygade om att vi kommer bli ännu starkare inom nöjesbevakningen, säger Christian Ström, publisher, Newsner.

”Nöjeslivet” har mellan 250 000 till 300 000 unika besökare i veckan och sedan september är Nöjeslivets Facebooksida Sveriges största redaktionella nöjessida på plattformen sett till interaktioner.

– Vi har märkt av ett enormt intresse för nöjesjournalistik från våra läsare och då känns det extra kul att kunna satsa inom segmentet under 2019. Vi har dessutom flera nya intressanta format som vi arbetar med just nu så det blir en spännande vår, säger Christian Ström.

Är du sugen på nya utmaningar och tror att du skulle passa i vårt team? Läs mer här!