Norja

Øker personalet med 67 prosent: N365 investerer massivt i Europa og USA

By 2022-09-12 No Comments

Denne sommeren har N365 investert massivt i Europa og USA. Arbeiderstyrken utenfor Sverige vil stige med 67 prosent – fra 12 til 20 nye medarbeidere innen kategoriene salg, produksjon og ledelse.

N365 er et av Europas største byråer innen performance content marketing. De produserer innhold som gir målbar effekt og er eksperter i annonsedistribusjon på tvers av flere plattformer.

Med flere sterke år under beltet investerer N365 nå massivt utenfor Sverige. Bemanningsnivået på kontorer i København, Oslo, London og New York stiger med 67 prosent – fra 12 til 20 ansatte.

– 2022 er et meget spennende år for N365! Sverige er fortsatt vårt største marked, og vi fortsetter med å vokse her, men vårt mål er å vokse så mye som vi kan på alle de markedene vi er aktive, sier Björn Forsgren, CEO hos N365.

– Vi har allerede skapt sterke resultater på flere markeder tidligere, og vi viser sorte tall overalt. I Norden har særlig Sverige vært en drivende faktor i dette, og vi vil presse enda hardere på for at våre kontorer kan stå på egenhånd med organisk vekst.

Den lokale tilstedeværelsen i USA har vært planlagt i flere år, men har blitt utsatt på grunn av pandemien. Jakob Norrman, landssjef  i USA, har siden mars i år hatt base i New York, hvor Caybon-konsernet allerede har kontor. Utover det er det inntil videre besatt tre nye stillinger innen salg og produksjon i USA.

– Det er det perfekte tidspunkt for oss å gå internasjonalt og skalere vår virksomhet. Vi har mange gode saker fra tidligere kampanjer på alle våre markeder og ser frem til å gi enda flere kunder sjansen til å prøve vårt konverteringsfokuserte native produkt, sier Björn Forsgren.

De nye medarbeiderne kommer til å jobbe med salg, produksjon og ledelse og har tidligere arbeidet i virksomheter som FrontMedia, Appelberg, Seven Marketing Agencies og SoContented.

N365 har kontorer i København, Stockholm, New York, London, Oslo og Helsinki. De har også kampanjer i flere andre land i Europa, Asia og Nord-Amerika.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet? Fyll ut skjemaet under og bli kontaktet av en av våre spesialister.