Superstjerne indenfor salg af digital marketing søges

N365 Group er et førende globalt content bureau, som skaber målbare resultater for vores kunder gennem de mest kosteffektive annonceringsmuligheder på markedet. Lige nu leder vi efter den rette person til at blive en del af salgsteamet som account manager på vores kontor midt i København.

Din rolle

Som Account Manager bliver du ansvarlig for at ekspandere vores danske forretning ved at skabe langsigtede samarbejder med nye klienter. Du skal selvstændigt finde nye forretningsområder og brancher med potentielle kunder, skabe kontakt og som endemål sikre langsigtede samarbejder. Derfor har du ideelt set sublime sociale egenskaber, er fleksibel af natur, tager ansvar for dit arbejde og dine resultater, arbejder i et højt gear og har en positiv attitude. Dit personlige drive skal være en interesse for salgsorienteret arbejde og en passion for salg. Det er væsentligt, at du har erfaring med salg af digital marketing, så du forstår kundernes sprog og hvordan det danske medielandskab fungerer.

Vi tror på, at succesfulde samarbejder bliver skabt gennem uafhængig rådgivning til vores klienter baseret på deres KPI’er og den konkrete situation, de står i. Derfor arbejder vi med de fleste medie- og publicistplatforme for altid at finde det rette marketingmix. Derfor har vi heller ikke standardpakker, men vi sammensætter den løsning, som hjælper kunden med at nå sine mål. Dit job er at rådgive kunden og foreslå effektive annonceringsløsninger, som er skræddersyet til kundens behov. Fra start til slut vil du sælge, planlægge og holde snor i kampagner sammen med et yderst kompetent team af redaktører og eksperter i annoncering og sociale medier.

Kvalifikationer:

  • Du har 2-3 års relevant erfaring med succesfuldt salgsarbejde indenfor digital marketing.
  • Du er ambitiøs, selvstændig, selvsikker, resultatorienteret og detaljeorienteret.
  • Du er en målbevidst person, som er tillidvækkende og god til at etablere relationer til dine kunder.
  • Du elsker en udfordring – da du til at begynde med bliver den eneste account manager baseret i Danmark, stiller det store krav til, at du kan finde vej til nye kunder og opbygge din egen portefølje.

Følgende er et plus:

  • Erfaring med konceptsalg.
  • Erfaring med projektledelse.

Det tilbyder vi

N365 Group er en flad organisation, hvor vi foretrækker at arbejde som et tæt hold, der sammen vil udvikle hinanden og virksomheden. Vi tror ikke på lange og snørklede processer, men lægger i stedet vægt på, at enhver tager ansvar for sit eget arbejde. Hos os er der mange udviklingsmuligheder og virksomhedens forretning og størrelse vokser konstant, så der er ikke noget loft for hvor langt du og vi kan nå.

Vi har kontorer i København, London, Berlin, Stockholm, Oslo, Helsinki og New York, og du må forvente at skulle rejse til andre markeder et par gange om året. Globalt har vi 85 medarbejdere, hvor 4 er placeret på vores kontor på Nørreport i København. Vi arbejder hårdt på at blive så succesfulde som muligt, men vi elsker også at have det sjovt, både når der er korte deadlines og når vi jævnligt holder sociale arrangementer i det danske team og sommetider internationalt – senest var vi på kick off-tur til Split.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen som account manager, så send din ansøgning og CV til [email protected]. Da vi løbende afholder samtaler, opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

For spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt landechef Andreas Bach på telefon 31 11 15 16.