Digital journalist til Newsner Danmark

Har du erfaring med onlinejournalistik, som foregår i et højt tempo? Og vil du udvikle dig sammen med et af Danmarks mest engagerende nyhedssites? Så tøv ikke med at søge denne fuldtidsstilling som digital journalist hos Newsner Danmark!

Vi søger en journalist, som er drevet af at se læsertal og interaktioner stige minut for minut – og som kan begå sig i et bredt spektrum af stofområder, der engagerer hele den danske befolkning. Vi producerer alt fra billeder og videoer til korte og lange nyheder, underholdningsartikler og gode historier fra ind- og udland.

I Danmark har Newsner en række Facebook-sider, hvorfra vi driver store mængder læsertrafik ved at dele indhold om alt lige fra kendisser og samfundsnyheder til artikler om dyr og gode husmortips. Vi ønsker at vokse yderligere, så måske du har idéen til vores næste side?

Som journalist på Newsner Danmark skal du være lærevillig og klar til at smøge ærmerne op, så vi sammen kan nå nye højder på redaktionen. Det er et plus, hvis du har erfaring fra et online nyhedssite, men vi er også åbne for, at du som nyuddannet kan starte karrieren hos os.

Der venter dig et stort ansvar og en række spændende opgaver, hvor du blandt andet skal finde og skrive nyheder fra ind- og udland og være medansvarlig for den daglige journalistiske retning. Du vil desuden skulle arbejde med billeder og videoer til vores indholdsuniverser på de sociale medier. Derudover vil du indgå i et stort internationalt netværk, da vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer fra Newsner i andre lande, bl.a. Norge, Finland, Tyskland, England, Spanien og vores hovedkontor i Sverige.

Vi forventer, at den rette kandidat kan tiltræde stillingen senest den 19. april. Vi arbejder normalt fra vores kontor i det centrale København, men der kan forekomme hjemmearbejde i disse tider.

Ønskede kvalifikationer:

  • Relevant videregående uddannelse inden for journalistik
  • Fejlfri og kreativ skribent, som er hurtig på tasterne og trives med korte deadlines
  • Kendskab til professionelt journalistisk arbejde på Facebook
  • Evnen til at skrive engagerende og interessante rubrikker
  • Holdspiller: At samarbejde og hjælpe andre er alfa og omega for vores udvikling og vækst
  • Ydmyg men samtidig åben for at udfordre gamle metoder og udvikle mediet
  • Stærk ansvarsfølelse og kan arbejde på eget initiativ
  • Tryg ved data og tal eller klar til at lære at blive det
  • Gode engelskkundskaber
  • Erfaring med Photoshop, Google Analytics og WordPress er et plus

Er du interesseret i at arbejde som digital journalist på Newsner Danmark? Så send din ansøgning og CV til [email protected]. Da vi løbende afholder samtaler, opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

For spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt landechef Andreas Bach på [email protected].

Newsner Danmark er en del af Mediaplanet Group, som har omkring 500 ansatte i 15 nationer fordelt i Europa og Nordamerika.