Key Account Manager

N365 Group er et ledende globalt content marketing-byrå som skaper målbare resultater for våre kunder ved å tilby de mest effektive annonseløsningene på markedet. Vi har kontorer i Oslo, København, Stockholm, Helsingfors, London, Berlin og New York, men jobber med kunder og kampanjer over hele verden.

Vi er spesielt sterke med kunder som foretrekker performance-kampanjer, som Videoslots, Oslo Skin Lab og Plan, men vi jobber også med merkevareorienterte kunder som Visit Britain, Panasonic og Biogen.

I 2020 vant vi Årets byrå i kategorien innholdsbyrå (organisert av Regi Sweden).

Vi vokser raskt og ønsker derfor å en New Business Developer/Key Account Manager til vårt salgsteam. Den rette kandidaten vil ha ansvar for å håndtere nye kunder i Norge. Stillingen er den første av sitt slag for vårt norske kontor, og derfor må du være selvstendig, oppsøkende og god til å samarbeide med vårt team av journalister og markedsføringseksperter.

Stillingsbeskrivelse

Som New Business Developer/Key Account Manager vil du ha ansvar for å skaffe nye kunder i Norge – med fokus på langsiktige samarbeid. Kontoret vårt består primært av journalister og markedsførere som drifter kampanjene og du vil jobbe tett med dem. Med vår omfattende erfaring innen markedsføringskampanjer i ryggen vil du være en pådriver for å finne nye kunder på det norske markedet, hvor vi så langt har sett at bransjer som finans, veldedighet, medisin, e-handel og turisme har vært suksessfulle.

Du må prospektere på egen hånd, finne nye bransjer med potensielle kunder og jobbe med å bygge din egen pipeline og kundebase. Derfor må du være sosial, fleksibel, ansvarsbevisst, initiativrik og ha en positiv innstilling. Din personlige drivkraft må være interesse for salg og skape samarbeid med nye kunder.

Vi tror at et vellykket forhold til kundene skapes gjennom profesjonell, uavhengig rådgivning, som tar utgangspunkt i deres situasjon og mål. Derfor jobber vi med de fleste medier og plattformer tilgjengelig på markedet, for alltid å kunne tilby den mest effektive kombinasjonen av medier og strategi.

Hva skal du gjøre?

 • Finne og hente inn nye kunder gjennom selvstendig prospektering. Potensielle kunder må kontaktes og du må foreslå effektive markedsføringsløsninger som er skreddersydd deres behov.
 • Du er med i hele prosessen fra start til slutt, som innebærer salg, medieplanlegging og prosjektledelse av kampanjer. Dette gjør du sammen med et team av redaktører, videoredaktører og eksperter på annonsering i sosiale medier og programmatisk annonsering.
 • Skape mersalg ved å gi råd til kunder om potensielle nye medieplasseringer og annonseløsninger. Vi setter langsiktige relasjoner med våre kunder høyt. I mange tilfeller starter samarbeidet med kampanjer i ett enkelt marked, men utvides ofte til andre markeder og mediekanaler på sikt. Din rolle er å jobbe med kunden og koordinere internt. Derfor er det svært viktig at du er ansvarsbevisst, profesjonell og at du er kreativ og resultatorientert.
 • Du vil rapportere to International Sales Manager ved kontoret i Stockholm, men du vil ha ditt arbeidssted i Oslo sammen med resten av det norske teamet.

Kvalifikasjoner

 • Minimum to års erfaring som Account Manager innen mediesalg med dokumentert suksess innen salg.
 • God forståelse for det digitale medielandskapet. Erfaring med å selge native advertising-kampanjer ved bruk av Facebook og programmatisk annonsering er et stort pluss.
 • Du har kunnskap om hvordan digitale kampanjer vurderes og har kunnskap om relevante nøkkeltall som CPA, CPC, CTR m.m.
 • Som person er du målrettet, viser selvtillit og evner å etablere profesjonelle relasjoner til dine kunder. Du elsker salgs- og jaktaspektet ved salgsprosessen.
 • Du jobber effektivt og klarer å ta gode beslutninger selv i en stressende situasjon.
 • Du liker å løse problemer og utfordringer, der fleksibilitet og motivasjon er nøkkelkvalifikasjoner.
 • Du er analytisk og har forståelse for hvordan man kan omsette kundens behov og mål til kreative annonseløsninger.

Vi tilbyr

N365 Group er en flat organisasjon, noe som betyr at i stedet for å opprettholde en hierarkisk struktur, foretrekker vi å jobbe som et team for å hjelpe hverandre og bedriften med å utvikle seg. Vi legger også stor vekt på at alle tar ansvar og kan planlegge arbeidet sitt selv. På denne måten tror vi at alle utvikler seg på best mulig måte. Det er mange utviklingsmuligheter hos N365 Group, og ettersom selskapets stadig vokser, er det ingen grenser for hvor langt du og vi kan komme på ett eller to år. Det sosiale står også veldig høyt hos oss i N365. Vi er mange som har funnet noen av våre beste venner på kontoret, og hyggelige middager, fredagspils og ikke minst utenlandsturer står høyt i kurs!

Bli en del N365 Group

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller har noen spørsmål? Kontakt Diana Bude på [email protected] eller +46 733-70 13 37.

Søknad