Lifestyle-reporter

Vill du skriva om mat, kost, hälsa och andra lifestyle-ämnen för Sveriges mest engagerande nyhetssida?
Just nu söker vi på Newsner en redaktör/reporter för vår satsning på lifestyle.

Newsner är en av Sveriges största nyhetssajter och vi skapar engagerande innehåll främst anpassat för sociala medier.

Nu förstärker vi vår redaktion ytterligare och söker en redaktör/reporter för en projektanställning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är bra om du har en journalistutbildning, men ännu bättre om du har jobbat på en nyhets- eller featuresajt. Har du arbetat med sociala medier, så är även det ett plus.

Vi har en platt organisation där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Här får du ta mycket eget ansvar och en chans att vara en del av det härliga team som engagerar miljontals läsare varje vecka. Vi vill att våra redaktörer är öppna inför att lära nytt, lära om, lära ut och vara beredda att kavla upp ärmarna för att få vårt företag att nå nya höjder.

Newsner startades 2014 och som sedan dess en av Sveriges största publicister på Facebook.

Vi driver även Newsner på en rad andra språk och har i dag kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm, och även i London, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och New York.

Förutom Newsner driver vi sajter som och Nöjeslivet, Sportbibeln och Humorbibeln, samt egna produktioner som ”Den som skrattar förlorar” och hockeypodcasten ”Släpp Sargen”.

Vårt team i Stockholm består i dag av ett 20-tal redaktörer. Varje vecka besöker cirka 1,5–2 miljoner våra sajter. Globalt läses våra titlar av 8 miljoner användare varje vecka.

Ansökan