Nyhetsreporter/redaktör

Vill du bli en del av Sveriges ledande sociala medier-redaktion? Just nu söker vi på Newsner en redaktör/reporter till en projekttjänst på vår redaktion i Stockholm. 

Newsner är Sveriges största soft news-sajt och vi skapar engagerande innehåll främst anpassat för sociala medier. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är bra om du har en journalistutbildning, men ännu bättre om du har jobbat på en nyhets- eller nöjessajt. Har du arbetat med sociala medier, så är även det ett plus. 

Vi har en platt organisation där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Här får du ta mycket eget ansvar och en chans att vara en del av det härliga team som engagerar miljontals läsare varje vecka. Vi vill att våra redaktörer är öppna inför att lära nytt, lära om, lära ut och vara beredda att kavla upp ärmarna för att få vårt företag att nå nya höjder.

Newsner startades 2014 och är sedan dess en av Sveriges största publicister på Facebook. 

Vi driver även Newsner på en rad andra språk och har i dag kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och New York. 

Förutom Newsner driver vi även sajter som Nöjeslivet, Sportbibeln och Matbibeln.

Vårt team i Stockholm består i dag av ett 20-tal redaktörer. Varje vecka besöker cirka 1,5–2 miljoner våra sajter. Globalt läses våra titlar av 8 miljoner användare varje vecka.

Ansökan