Föräldravikariat – podcastredaktör till Newsner

Period: Aug/Sep – 1 mars 2023/2024 

Nu söker vi en talangfull och utvecklingsorienterad podcastredaktör/klippare för ett föräldravikariat på Sveriges mest snabbfotade mediehus. 

Vi har tidigare producerat några av Sveriges största humor- och sportpodcasts och är just nu i en spännande utvecklingsfas på jakt nya koncept för att bredda vårt utbud. 

Kanske är du personen som kan hjälpa oss skapa nästa stora podcastformat? 

Vi ser att du har goda kunskaper i ljudredigeringsprogrammet Audition eller annat likvärdigt program. Du bör också ha goda kunskaper inom den övriga Adobesviten, (Premiere Pro och Photoshop) då även video- och bildredigering ingår i uppdraget.  

Vi söker dig med grym fingertoppskänsla för historieberättande och som vet hur man förvandlar råmaterial till en professionell produkt. 

Vårt team i Stockholm består i dag av ett 30-tal redaktörer som varje dag levererar traditionella nyheter, engagerande reportage, humor, video och sportsnackisar. Varje vecka besöker cirka 1,5–2 miljoner svenskar Newsner, Sportbibeln och Humorbibeln. Globalt läses våra titlar av 8 miljoner användare varje vecka.  

Vi har en platt organisation där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Utvecklingsmöjligheterna är många och då företagets verksamhet och storlek ökar hela tiden kan du och vi ha kommit hur långt som helst om ett år eller två. 

Newsner är en del av N365 Group och vi är i dag verksamma på 11 språk. Utöver huvudkontoret i Stockholm finns vi även på plats i Helsingfors, London, New York, Köpenhamn och Oslo. 

Newsner ingår i Caybon-koncernen med N365, Splay One, Mediaplanet, FMG och Appelberg. 

För ytterligare information eller frågor kontakta Anders Löf [email protected] eller 076 328 02 81 

Ansökan