Redaktör med fokus på video

Har du erfarenhet av att jobba med video i sociala medier, journalistik och marknadsföring? Då kan N365 vara perfekt för dig. 2020 vann vi kategorin Årets Contentbyrå i tävlingen Årets Byrå och nu vill vi förstärka vår redaktion med en ny vass redaktör med fokus på video. 

Vi är en contentbyrå specialiserade på performance native advertising – vi producerar innehåll som engagerar och distribuerar via annonsering i relevanta kanaler där Facebook är den plattform vi använder allra mest. 

Vi söker dig som är positiv och driven, som går igång på resultat och vill ge kunderna den bästa servicen. Du är produktiv utan att tumma på kvaliteten och har förmågan att prioritera i tider när det är mycket att stå i. 

Som redaktör hos oss har du mycket ansvar över dina kampanjer.  Du sköter annonsering, artikelproduktion, optimering, analys, distribution och har mycket kontakt med kunder. 

Av erfarenhet vet vi att personer som tidigare jobbat som journalister snabbt kommer in i vårt arbetssätt. Har du dessutom erfarenhet av att producera och redigera video är det ett stort plus. Vi redigerar våra videos i Adobes program och det är extra meriterande om du hanterar After Effects. 

Efter några månader av upplärning kommer du kunna sköta dina egna kampanjer, hänga med på kundmöten och vara ett ansikte utåt för N365.  

Förutom att utvecklas inom mätbar och effektorienterad marknadsföring, så kommer du bli en del av ett fantastiskt team. Vi är ett tight gäng på cirka 50 medarbetare varav ett 20-tal jobbar med vår kommersiella produkt. Här finns en anda av att hjälpa varandra, samarbeta och samtidigt ha kul! Det är många gånger högt tempo och tighta deadlines, så det krävs att du är hyfsat stresstålig.  Dessutom tycker vi om att hänga tillsammans och hitta på roliga saker. Det kan vara alltifrån en spontan AW till att diskutera gårdagens avsnitt av Bachelor. 

Då vi arbetar med kampanjer runt om i hela världen är det meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska.  

Vi sitter i Stockholm på ett centralt beläget kontor som vi delar med våra kollegor på Newsner och våra systerföretag Appelberg, Mediaplanet, SplayOne och Future Media Group.   

Ansök så snart som möjligt – vi tar löpande in kandidater på intervju.  

Ansökan