Sommarvikariat redaktör Stockholm

Har du erfarenhet av journalistik, eller av att jobba med annonsering på sociala medier? Då kan N365 vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi söker nu en sommarvikarie – chans till fast anställning som redaktör finns efter vikariatets slut.

Vi är en contentbyrå specialiserade på performance native advertising. Vi producerar innehåll som skapar mätbar effekt, och är experter på annonsdistribution inom ett flertal plattformar. Vår expertis ligger främst inom Meta, Snapchat, Tiktok, Google ads och programmatic.

Som redaktör hos oss har du mycket ansvar över dina kampanjer. Du sköter annonsering, artikelproduktion, optimering, analys och har även mycket kundkontakt. En tät dialog med kunderna är viktig för oss, så man bör ha erfarenhet eller fallenhet för kundhantering.

Under sommaren är det ett mindre team som varje vecka sköter kampanjhanteringen. Optimering samt viss produktion ligger i fokus. Då vi har många aktiviteter igång så söker vi en person som inte är rädd för att ta eget ansvar (men också vågar fråga om hjälp), kan prioritera och hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Av erfarenhet vet vi att personer som tidigare jobbat som journalister snabbt kommer in i vårt arbetssätt. Är du dessutom analytisk och resultatorienterad passar du förmodligen in väldigt väl hos oss.

Låter detta intressant? Skicka in ditt CV och ett personligt brev, så hör vi av oss om vi tror att just du passar in hos oss.

Anställningsperiod: Juni – mitten av augusti, med chans till förlängning

Ansökan