Sportreporter/redaktör

Vill du vara med och skapa Sveriges mest engagerande sportnyheter?
Just nu söker vi på Sportbibeln en ny redaktör/reporter till vår redaktion på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Sportbibeln är en av Sveriges största sportsajter och vi skapar innehåll främst anpassat för sociala medier.

Nu förstärker vi vår redaktion ytterligare och söker en redaktör/reporter för en projektanställning. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är bra om du har en journalistutbildning, men ännu bättre om du har jobbat på en nyhets- eller sportsajt. Har du arbetat med sociala medier, så är även det ett plus. Självklart har du också ett stort och brett sportintresse. 

Sportbibeln är en liten, sammansvetsad redaktion där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Här får du ta mycket eget ansvar och en chans att vara en del av det härliga team som engagerar våra läsare varje vecka. Vi vill att våra redaktörer är öppna inför att lära nytt, lära om, lära ut och vara beredda att kavla upp ärmarna för att få vårt företag att nå nya höjder.

Sportbibeln, som grundades 2016, är en del av Newsner, en av Sveriges största publicister på Facebook. 

Vi driver även sport- och nyhetssajter på en rad andra språk och har i dag kontor i Stockholm, London, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och New York. 

Vårt team i Stockholm består i dag av ett 20-tal redaktörer. Varje vecka besöker cirka 1,5–2 miljoner svenskar våra sajter. Globalt läses våra titlar av 8 miljoner användare varje vecka.

Ansökan