Videoproducent

Har du erfarenhet av att filma och redigera video för sociala medier? Då kan N365 vara perfekt för dig! 2020 vann vi kategorin Årets Contentbyrå i tävlingen Årets Byrå och nu vill vi förstärka vår redaktion med en ny vass videoproducent som ska komma med idéer, filma, projektleda och redigera materialet till färdig produkt.  

Vi är en contentbyrå specialiserade på performance native advertising – vi producerar innehåll som engagerar och distribuerar via annonsering i relevanta kanaler, allt från Youtube och Tiktok till Instagram och Facebook.  

Vi söker dig som är positiv, driven och kreativ, som går igång på resultat och vill ge kunderna den bästa servicen. Du är produktiv utan att tumma på kvaliteten och har förmågan att prioritera i tider när det är mycket att stå i. Du har erfarenhet av att hantera kamera, ljussättning och ljud och har förmåga att skapa krispiga och engagerande videoproduktioner. 

Som videoproducent hos oss krävs det att du tar mycket ansvar – i gengäld får du stort utrymme att driva igenom egna idéer. Tillsammans med vårt säljteam tar du fram idéer och säljer in nya videokoncept till befintliga och nya kunder. Du driver alltså egna projekt från idé till färdig produkt med allt vad det innebär (bland annat pitch, manus, casting, inspelning, redigering och postproduktion). Våra videoprojekt varierar mellan korta sociala medieklipp till längre reklamvideos – och allt däremellan. 

Vi har en studio där vi spelar in videos, men produktioner kan även ske på plats hos kund eller innebära att du klipper och redigerar befintligt material. Vi redigerar och klipper våra videos i Adobe Premiere Pro, men det är meriterande om du även behärskar After Effects.  

Förutom att utvecklas inom mätbar och effektorienterad marknadsföring, så kommer du bli en del av ett fantastiskt team. Vi är ett tight gäng på cirka 50 medarbetare varav ett 20-tal jobbar med vår kommersiella produkt. Här finns en anda av att hjälpa varandra, samarbeta och samtidigt ha kul! Det är många gånger högt tempo och tighta deadlines, så det krävs att du är hyfsat stresstålig. Dessutom tycker vi om att hänga tillsammans och hitta på roliga saker. Det kan vara alltifrån en spontan AW till att diskutera gårdagens avsnitt av Bachelor.  

Vi sitter i Stockholm på ett centralt beläget kontor som vi delar med våra kollegor på Newsner och våra systerföretag Appelberg, Mediaplanet, SplayOne och Future Media Group.     

Ansök så snart som möjligt – vi tar löpande in kandidater på intervju.  

Typ av tjänst: Heltid vikariat 8 mån med god chans till förlängning. Start juni/juli.  

Ansökan