Nyheter

nyheter365 får ny ledning

By 2019-01-23 No Comments
nyheter365 omorganiserar ledningen. Jonna Säll Klintberg, tidigare general manager, blir ny VD för nyheter365 och Christian Ström, publisher på Newsner, får helhetsansvar för mediehuset Newsner. I samband med omorganisationen lämnar Johan Rikner, grundare och tidigare VD, företaget.

– Vi som företag känner såklart en stor tacksamhet för det otroliga jobb Johan har lagt ner under alla år med nyheter365. Det känns vemodigt att han går vidare men samtidigt har vi full förståelse för att han är sugen på nya utmaningar och önskar honom stort lycka till i framtiden, säger Jonna Säll Klintberg, VD, nyheter365.

Både Jonna Säll och Christian Ström började som redaktörer på nyheter365 och har under årens lopp haft flera betydande roller inom företaget.

– Bland det roligaste under tiden med nyheter365 har varit att se så många duktiga personer utvecklas och bli riktiga superstjärnor. Just därför känns det tryggt och enkelt att lämna över. Jonna och Christian är perfekta för sina positioner och jag är övertygad om att nyheter365 kommer fortsätta att överraska och bryta ny mark, säger Johan Rikner.

Den nya organisationen innebär att nyheter365 delar upp sina huvudsysslor i två affärsområden. Contentbyrån nyheter365 och mediehuset Newsner.

– Just nu är en väldigt spännande tid att ta över stafettpinnen för nyheter365. Vi ser att efterfrågan av vårt erbjudande med alltifrån datadriven native advertising till större tvc-produktioner växer både i Sverige och på våra övriga marknader och vi blev nyligen nominerade till årets contentbyrå, säger Jonna Säll Klintberg.

Newsner blev nyligen utsedda till Sveriges största publicist på Facebook för andra året i rad enligt en undersökning Ezyinsights, som står bakom SoMe-index, gjort.

–  Det är otroligt kul att se att det hårda arbete som våra redaktörer lägger ner skapar resultat. Vårt uppdrag nu är egentligen bara att fortsätta göra det vi gör bäst – skapa innehåll som engagerar det svenska folket, säger Christian Ström.