Vikariat redaktör Stockholm

Har du erfarenhet av att jobba med annonsering på sociala medier? Van vid att skapa content för kunder inom alla möjliga branscher? Då kan N365 vara den perfekta arbetsplatsen för dig! Vi söker nu en redaktör för ett föräldravikariat – chans till förlängning finns efter vikariatets slut.

Vi är en prisad contentbyrå specialiserade på performance native advertising. Vi producerar innehåll som skapar mätbar effekt, och är experter på annonsdistribution inom ett flertal plattformar. Vår expertis ligger främst inom Meta, Snapchat, Tiktok, Google ads och programmatic.

Som redaktör hos oss har du mycket ansvar över dina kampanjer. Du sköter annonsering, artikelproduktion, bildbehandling, optimering, analys och har även mycket kundkontakt. En tät dialog med kunderna är viktig för oss, så man bör ha erfarenhet eller fallenhet för kundhantering.

Då man som redaktör hos oss har många aktiviteter igång samtidigt söker vi en person som inte är rädd för att ta eget ansvar (men också vågar fråga om hjälp), kan prioritera och hantera många olika typer av arbetsuppgifter samtidigt.

Är du dessutom analytisk och resultatorienterad passar du förmodligen in väldigt väl hos oss då våra kunder sätter höga mål.

Är du i startgroparna av din karriär med ett par års erfarenhet inom digital kommunikation? Kanske jobbar du som en content manager i dag men är redo för nästa steg? Av erfarenhet vet vi även att personer som tidigare jobbat som journalister snabbt kommer in i vårt arbetssätt.

Låter detta intressant? Skicka in ditt CV och ett personligt brev, så hör vi av oss om vi tror att just du passar in hos oss.

Anställningsperiod: 1 år föräldravikariat med start i oktober 2024, med chans till förlängning

I augusti kommer vi gå igenom ansökningarna, intervjuer kommer sedan ske löpande.

Frågor? Kontakta [email protected] och [email protected] för mer information (mejla båda pga semestertider).

Ansökan