Videoredaktör Newsner (vikariat)

Vill du vara en del av det team som just nu gör några av världens mest sedda och älskade sociala videos? Tveka då inte att söka jobbet som videoredaktör hos oss på Newsner. 

Vi söker just nu nya supertalanger som kan hjälpa vårt lagbygge att nå ännu högre höjder. Som videoredaktör hos oss kommer din huvudsakliga uppgift bestå i att skapa material till våra sociala medier-sajter – bland annat genom research, redigering, publicering och analys.

Som videoredaktör på Newsner krävs det att du tar mycket ansvar – i gengäld får du stort utrymme att driva igenom egna idéer. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från videoredigeringsprogram som Adobe Premiere eller Final Cut. Kunskapar i Adobe After Effects är meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet som skrivande journalist och goda kunskaper i engelska, tyska eller franska.

Vårt team i Stockholm består i dag av ett 20-tal redaktörer som varje dag levererar traditionella nyheter, engagerande reportage, humor, video och sportsnackisar.

Vi har en platt organisation där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Vi vill att våra redaktörer är öppna inför att lära nytt, lära om och lära ut.

Utvecklingsmöjligheterna är många och då företagets verksamhet och storlek ökar hela tiden kan du och vi ha kommit hur långt som helst om ett år eller två.

Newsner är en del av N365 Group och vi är i dag verksamma på 11 språk. Utöver huvudkontoret i Stockholm finns vi även på plats i Helsingfors, London, New York, Köpenhamn, Berlin och Oslo.

Ansökan