NyheterSverige

Nyheter365 fick högsta betyg av sina kunder – vinner årets byrå 2020

Af 2020-02-27 No Comments

I år vann Nyheter365 priset som årets byrå inom kategorin ”Content” med motiveringen: ”Väldigt engagerade och måna om en långvarig relation, vi jobbar väldigt tätt, och de tappar aldrig suget”. Ett extra tungt pris eftersom kunderna avgör vem som vinner.

Över 142 byråer deltog i år där vinnarna i respektive kategori baseras på 2 300 individuella bedömningar från marknadschefer och kommunikationsköpare, vilket betyder extra mycket för Nyheter365.

– Det är väldigt kul eftersom vi arbetar så tight med våra kunder och alltid gör det lilla extra för dem. Det visar också vilken laginsats detta är och att vi fortsätter utvecklas som företag, säger Jonna Säll, CEO N365 Group.

Undersökningen bygger på 14 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet, affärsnytta och engagemang. Nyheter365 har löpande uppdaterat sin produktportfölj i nära samarbete med kunderna, något som ligger bakom utvecklingen och vinsten.

– Vi har alltid sett våra kunder som partners och många av våra produkter utvecklar vi utefter deras behov för att både vi och kunden ska ligga i framkant. Det gör att vi breddar vår kompetens samtidigt som vi skapar bättre resultat åt våra kunder, fortsätter Jonna.

N365 Group är idag aktiv på flertalet marknader med kontor i alla nordiska länder, London, Berlin samt i New York.

Vill du veta mer om hur det är att jobba med Årets Byrå? Fyll i formuläret nedan så kommer en av Nyheter365s kampanjspecialister kontakta dig!

Fyll i dina uppgifter nedan, så blir du kontaktad inom kort!