Denmark

BoConcepts samarbejde med N365 fører til rekordresultater

By 2023-04-26 No Comments

I 2022 indledte det danske livsstilsmærke BoConcept et samarbejde med content- og performancebureauet N365. Et år efter har samarbejdet ført til rekordresultater hos indretningsgiganten. 

BoConcept er et dansk premium livsstilsbrand med næsten 300 butikker i mere end 60 lande. De designer, producerer og sælger moderne møbler, tilbehør og belysning til hjemmet. 

For at tage det næste skridt i brandets udvikling, begyndte BoConcept jagten på en ny digital partner. Valget faldt på N365. 

”Hos BoConcept var vi på udkig efter et kreativt og professionelt bureau, som havde en god forståelse for vores brandværdier og designservice. På dette tidspunkt i vores partnerskab med N365 er jeg glad for at kunne fortælle, at vi har truffet det rigtige valg, og at vi ser frem til en spændende tid,” siger Mimmi Lobendahl, CEO hos BoConcept.  

N365’s opgaver for BoConcept indebærer native advertising-kampagner, video- og displayannoncering på tværs af sociale kanaler, Google-annoncering og programmatiske annoncer. N365 er ansvarlig for alt lige fra produktion til distribution og rapportering. 

 ”Vi er utroligt stolte over at have opnået BoConcepts tillid. Strategi, kreative ideer og personlig kemi – vi følte hurtigt, at alt var lige som det skulle være,” siger Peder Hök, Client Manager for BoConcept hos N365. 

Samarbejdet begyndte i begyndelsen af 2022 og er stadig i fuld gang. Resultaterne har allerede overgået forventningerne. I april havde BoConcept Sverige det højeste antal af bookinger på tværs af alle markeder.  

”N365 står bag denne succes, og de gør et fremragende stykke arbejde”, siger Mimmi Lobendahl.  

N365 har over 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder i mange forskellige industrier med at øge ROI på medieinvesteringer gennem datadrevet content marketing. 

”Gennem årene er der meget, der har forandret sig i forbindelse med formater og kanaler, men vores tankegang med at skabe kampagner med målbare resultater gennem kreativitet og datadrevet optimering er stadig den samme,” siger Peder Hök. 

Team 
CEO BoConcept: Mimmi Lobendahl 
Client Manager N365: Peder Hök 
Editor N365: Lydia Staf 
Editor N365: Jennifer Hellström 
Programmatic campaign manager N365: Isabelle von der Groeben 
Managing Editor N365: Gustav Parment 
Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en af vores specialister.