Nyheter

Därför väljer Nelex Beverage N365 som byrå: ”Stor kunskap inom branschen”

By 2023-10-04 No Comments

Nelex Beverage ville lyfta sin produkt Happy Dog Cava och sitt initiativ med Hundhjälpen. Valet på byrå föll på N365. Efter en lyckad nativekampanj har samarbetet nu vuxit och både videoproduktion och Youtube har adderats till portföljen.
Vi ser en väldigt positiv trend tack vare kampanjerna med N365, säger Pierre Karlsson Kambouris, VD på Nelex Beverage. 

Det var i februari 2023 som Nelex Beverage och N365:s samarbete började. Nelex Beverage ville lyfta sin produkt Happy Dog Cava, som för varje såld flaska skänker 5 kr till Hundhjälpen. Syftet var att öka försäljningen och på så vis även bidraget till Hundhjälpen. Hittills har Happy Dog Cava lyckats samla in hela 721 450 kronor till Hundhjälpen. Och mer ska det bli.

– Våra förväntningar på N365 som byrå har definitivt motsvarat utfallet! Ett stort plus för veckorapporteringen där vi hela tiden får följa arbetet och se vad som funkar bra och mindre bra. Då blir det enkelt att skruva i en kampanj!

Det som fick Nelex Beverage att välja N365 som byrå från första början var företagets kunskap inom alkohol och marknadsföring – det är också som fått dem att förlänga samarbetet. 

– Det som skiljer N365 från andra byråer är kunskapen om vår bransch. Vi ser ett proaktivt jobb i att vara uppdaterad kring riktlinjer och vad som gäller för kommunikation och marknadsföring inom alkoholbranschen.  

👉 Nyfiken på andra företag N365 hjälpt få ökad effekt på sin annonsering? Spana in vår casesida direkt. 

Sedan kampanjens start har flera produkter adderats till portföljen. Det som började med en nativekampanj har nu vuxit och både videoproduktion, Youtube och CTV har adderats till portföljen.  

– Vi har ett bra och professionellt samarbete med N365, i allt vad som gäller deadlines, exekution och produktion. De är duktiga på att ta fram snyggt och relevant material till annonser och kampanjer.

Han fortsätter:

– Vi ser fram emot framtiden tillsammans med N365 och ser dem som en strategisk partner till oss. Vi har redan nu nya kampanjer på gång!

Vill du veta hur N365 kan hjälpa ditt företag förbättra kampanjresultaten med datadriven optimering? 🚀 Fyll bara i formuläret nedan så återkommer en av våra experter.