Denmark

Øger medarbejderstaben med 67 procent: N365 investerer massivt i Europa og USA

By 2022-09-02 No Comments

Denne sommer har N365 investeret massivt i Europa og USA. Arbejdsstyrken uden for Sverige vil stige med 67 procent – ​​fra 12 til 20 nye medarbejdere inden for kategorierne salg, produktion og ledelse. 

N365 er et af Europas største bureauer inden for performance content marketing. De producerer indhold, der skaber målbar effekt og er eksperter i annoncedistribution på tværs af flere platforme. 

Med flere stærke år i bagagen, investerer N365 nu massivt uden for Sverige. Bemandingsniveauet på kontorer i København, Oslo, London og New York stiger med 67 procent – ​​fra 12 til 20 ansatte. 

“2022 er et meget spændende år for N365! Sverige er stadig vores største marked, og vi fortsætter med at vækste her, men vores mål er at vokse så meget, som vi kan, på alle de markeder, hvor vi er aktive”, siger Björn Forsgren, CEO hos N365. 

”Vi har allerede tidligere skabt stærke resultater på flere markeder, og vi viser sorte tal overalt. I Norden har Sverige især været en drivende faktor i dette, og vi vil presse endnu hårdere på for, at alle vores kontorer kan stå på egen hånd med organisk vækst.” 

Den lokale tilstedeværelse i USA har været planlagt i flere år, men er blevet udskudt på grund af pandemien. Jakob Norrman, Country Manager i USA, har siden marts i år haft base i New York, hvor Caybon-koncernen allerede har kontor. Derudover er der indtil videre besat tre nye stillinger inden for salg og produktion i USA. 

“Det er det perfekte tidspunkt for os at gå internationalt og skalere vores virksomhed. Vi har mange gode cases fra tidligere kampagner på alle samtlige af vores markeder og ser frem til at give endnu flere kunder chancen for at prøve vores konverteringsfokuserede native produkt”, siger Björn Forsgren. 

De nye medarbejdere kommer til at arbejde med salg, produktion og ledelse og har tidligere arbejdet hos virksomheder som FrontMedia, Appelberg, Seven Marketing Agencies og SoContented. 

N365 har kontorer i København, Stockholm, New York, London, Oslo og Helsinki. De har også kampagner i flere andre lande i Europa, Asien og Nordamerika. 

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en af vores specialister.