Denmark

Oslo Skin Lab: ”Vi har en suveræn sparringspartner i N365”

By 2022-10-26 No Comments

Da Oslo Skin Lab i 2018 ville styrke deres marketingindsats, søgte de en ekstern partner, der kunne hjælpe dem videre mod deres mål. Valget faldt på N365, der efter at have startet med et enkelt marked, nu hjælper Oslo Skin Lab med at blive Skandinavernes foretrukne kollagenpulver.  

For Oslo Skin Lab var der ingen tvivl om prioriteterne, når de skulle finde et bureau til deres marketing:

”Når vi vælger samarbejdspartnere, er det vigtigt for os, at der er en stor mængde tillid,” fortæller Stephanie Irmov, der er Head of Commercial hos Oslo Skin Lab Danmark.

Når man giver stafetten videre, er det nemlig essentielt, at man kan stole på, at alle arbejder mod de samme KPI’er – og det er særligt vigtigt, når man har drømme om at blive markedsledende indenfor sit felt.

En vild vækstrejse

N365 blev partner med Oslo Skin Lab i 2018, og siden er det gået stærkt. Samarbejdet startede i et enkelt land og har siden spredt sig til markeder som Danmark, Sverige, Polen, Holland og Slovakiet.

Til at begynde med var Instagram den eneste kanal i samarbejdet mellem Oslo Skin Lab og N365 i Danmark, men i dag har partnerskabet vokset sig til en meget større kampagne, der både har bevæget sig over Facebook, Snapchat og TikTok, ligesom der nu er tilføjet en lang række kendte influenter til samarbejdet.

”Det er ret fantastisk for os at være med på så vild en vækstrejse, som Stephanie og hendes team har været på over de seneste par år, og det har været spændende at være med til at skalere deres virksomhed i så høj grad,” siger Morten Maaetoft, som er digital redaktør og håndterer samarbejdet mellem N365 og Oslo Skin Lab.

”Vores tætteste kollega på afstand”

Samarbejdet mellem N365 er kun blevet tættere med årene, og det styrker Oslo Skin Lab som forretning.

”Vores samarbejde med N365 er utrolig personligt og med stor daglig kontakt. Vi har altid en meget tæt dialog med Morten, som dagligt er tilgængelig med opdateringer og justeringer til vores kampagner. Vi plejer at sige, at Morten er vores tætteste kollega på afstand, en forlængelse af vores eksisterende interne team,” siger Stephanie.

Udover at N365 varetager store dele af Oslo Skin Labs digitale vækstrejse, så udfordrer N365 også den standard, de sætter internt hos kollagengiganten:

”Samarbejdet påvirker os til hele tiden at tænke nyt, teste og udvikle os. Vi har en suveræn sparringspartner i N365, som gør at vi hele tiden kan følge med tidens trends og udvide vores forretning,” siger Stephanie.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en af vores specialister.