Denmark

Prisvindende koncept: Sådan skaber N365 resultater for sine kunder med native advertising

By 2022-09-07 No Comments

Siden 2011 har N365 hjulpet tusindvis af kunder med at vækste deres virksomhed. Opskriften bag succesen er et prisvindende native advertising koncept, der skaber målbare resultater for kunderne – både når det kommer til branding og salg. Men hvad er det, der gør N365’s koncept så unikt?  

Med kontorer i København, Stockholm, Oslo, Helsinki, London og New York har N365 efterhånden etableret sig som et af de førende bureauer i Norden. Årsagen til den rivende udvikling hos N365 er naturligvis glade og tilbagevendende kunder – der især nyder godt af virksomhedens prisvindende native advertising koncept. 

”Som full service marketing bureau løser vi mange forskellige opgaver, men vores kerneprodukt er native advertising. Gennem velproduceret indhold kan vi fortælle den rigtige historie om brandet og distribuere den til den rigtige målgruppe,” fortæller N365’s danske landechef Andreas Bach.

Ny tilgang til native advertising

Mange forbinder måske stadig native advertising med sponsorerede artikler i dagblade, hvilket ikke er forkert. Men N365 har videreudviklet idéen om indholdsmarketing. Her producerer man et indholdsunivers med artikler, som inspirerer læseren til at tage det næste skridt og foretage den handling, som kunden ønsker.

”Vi skaber et micro-site, hvor vores erfarne journalister publicerer spændende og oplysende artikler om den enkelte kundes brand. Vi ser gang på gang, at læserne fordyber sig i indholdet – og gennem markedets førende tracking-muligheder kan vi se, at læserne efterfølgende handler på artiklens call-to-action. Det kan eksempelvis være ved at skrive sig op til et nyhedsbrev eller købe et produkt. Kort sagt inspirerer vi målgruppen til at foretage en handling,” fortæller Andreas Bach.

Gennem redaktionelt udformede annoncer distribuerer N365 artiklerne gennem sociale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok samt nationale og internationale medier. N365 er nemlig et uafhængigt bureau, som sammen med kunden vælger det mest effektive mediemix til kampagnen.

Store datamængder giver unik mulighed for optimering

At have så stort et indblik i materialet giver N365 adgang til store mængder data og indsigter om målgrupper, demografi og handlingsmønstre. Det giver virksomhedens redaktører mulighed for at optimere resultaterne på daglig basis – såkaldt ”real time optimization”.

”Vi sætter ikke en kampagne i gang og lader den køre 30 dage for så at kigge på resultaterne. Vi bruger de store mængder data, vi får ind, til dagligt, nogle gange på timebasis, at optimere på kampagnen for at højne resultaterne. På den måde kan vi hjælpe vores kunder bedst muligt med at nå deres mål, både når det kommer til at skabe opmærksomhed om brandet, men også hvis kunden ønsker direkte salg og en højere ROI,” siger Andreas Bach.

Prisvindende koncept

Det indholdsbårne koncept har hjulpet virksomheder i alle størrelse igennem de seks år, N365 har været til stede på det danske marked. Blandt andet har N365 siden 2016 hjulpet kontaktlinseproducenten Bausch & Lomb med at løfte mange marketingopgaver, hvilket i år kulminerede med en sølvmedalje ved Native Advertising Awards 2022 for ”Best use of Facebook”.

Målet med kampagnen var at få flere danskere til at booke en synsprøve for at prøve Bausch og Lombs kontaktlinser. Det løste N365 gennem en landsdækkende native advertising kampagne med artikler, som inspirerede danskere i alle aldre til at bestille en tid hos deres lokale optiker, hvor de fik udleveret en prøvepakke med kontaktlinser. Kampagnen, som N365 både planlagde og eksekverede, gjorde en målbar forskel for kunden, der med glæde noterede sig, at kampagnen vandt den fornemme pris.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en af vores specialister.