Denmark

Sådan hjælper N365 virksomheder med at vækste gennem datadrevet indholdsmarketing

By 2022-09-02 No Comments

Siden N365 blev grundlagt i 2011, har de hjulpet tusindvis af kunder inden for forskellige brancher med at vækste deres forretning gennem datadrevet indholdsmarketing: “Vores tankegang og måde at arbejde på har vist sig at være både succesfuld og værdsat af kunderne,” siger Björn Forsgren, CEO hos N365. 

N365 blev grundlagt i 2011 med et enkelt mål for øje – at skabe native advertising-kampagner baseret på datadrevet optimering. Konceptet viste sig at være vellykket. 

N365 voksede hurtigt i Sverige og fik et ry for at skabe både effektive kampagner og glade kunder. Den internationale ekspansion begyndte i 2016, hvor virksomheden på samme tid udvidede til både Danmark, Finland, Norge og Storbritannien. I dag har de etableret sig som et af Europas største præstationsdrevne indholdsbureauer. Det seneste skud på stammen er den amerikanske afdeling i New York, der kørte sin første kampagne i 2017. 

N365 tilbyder et bredt udvalg af koncepter i alle formater, lige fra print og radio til display, sociale medier og videoproduktion. 

“Meget har udviklet sig gennem årene, men vi bevarer stadig den samme tankegang: at få de bedst mulige resultater gennem kreative sind og datadrevet optimering,” siger Björn Forsgren. 

N365s datadrevne tilgang, hvor indhold og medier optimeres sammen, har vist sig at skabe værdi for kunderne ved at give et effektivt afkast af deres medieinvestering. 

Vi planlægger gerne et videoopkald eller en kop kaffe for at høre mere om dine marketingudfordringer og tale performance-drevet markedsføring! Kontakt os nedenfor 👇🏻 

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en af vores specialister.