Programmatic Campaign Manager

Gillar du utmaningar och att arbeta med marknadsföring för framtiden? Då är rollen som programmatic campaign manager hos N365 något för dig!  

Den programmatiska affären växer otroligt snabbt generellt inom marknadsföring och kanske ännu snabbare hos N365 Group. I och med detta och de fina resultat som vi genererar åt våra kunder behöver vi nu stärka upp vårt programmatiska team där du som programmatic campaign manager blir en nyckelfigur. Tjänsten är ett föräldravikariat med chans till fast tjänst då N365 ser god tillväxt inom det programmatiska affärsområdet. 

Rollen 

Som Programmatic Campaign Manager ansvarar du tillsammans med områdesansvarig för att samtliga kampanjer levererar utefter kundernas mål och plan. Du kommer också få vara med och ansvara för intern utbildning på alla våra kontor runt om i världen, spännande resor och fortsatt personlig utveckling. Utöver detta får du vara med och bygga affärer tillsammans med våra kunder och stötta företagets säljorganisation. 

En stor del av vårt erbjudande som grupp har alltid handlat om att utveckla våra produkter för att passa marknaden. Det kommer därför ingå i rollen att utveckla den programmatiska affären: från nya format, utbildningar och möten med potentiella partners vidare till kundmöten, sätta strategier samt att vara en naturlig stöttepelare för säljorganisationen. På samma sätt förväntar vi oss att du vill utvecklas och lära dig mer – dels inom den programmatiska sfären, dels inom marknadsföring i stort. 

Det här är du 

Vi tror att du är en driven person som gillar nya utmaningar, är tekniskt nyfiken, analytisk, lösningsorienterad och positiv. Du har något eller några års erfarenhet av programmatisk marknadsföring och är bekant med någon eller flera av de större plattformarna (exempelvis Adform, Google DV360, The Trade Desk, Bid Theatre, Verve). 

Du gillar att ta ansvar och är stolt över att leverera bästa möjliga resultat för varje kund. Att jobba i ett högt tempo och med snabbt föränderliga uppdrag är något som triggar dig.  

Givetvis är vi övertygade om att du är en skön rackare som bidrar till en god stämning på kontoret. Att ha kontakt med kunder känns helt naturligt för dig.  

Kvalifikationer: 

  • Erfarenhet av programmatisk marknadsföring 
  • Goda kunskaper inom någon eller flera av de större plattformarna som Adform, The Trade Desk eller Google DV360 och Campaign Manager. 

Meriterande: 

Erfarenhet från nedanstående är också ett stort plus 

  • Arbetat med SoME 
  • Kampanj- och trackingstrukturer 
  • Innehållsskapande 
  • HTML5 

Vad får du 

Som vår nya stjärna inom den programmatiska affären får du utbildning inom ett område som verkligen är framtiden för att du ska lysa. Hos oss är personalen grunden till att vi som företag vuxit och blivit framgångsrika, varför vi också jobbar med en platt organisation där alla ska bli hörda och känna att det är helt naturligt med ansvar. Det programmatiska teamet är för nuvarande baserat i centrala Stockholm, men rent operativt kommer du att jobba med globalt. N365 har varit live med allt från traditionell display till CTV-kampanjer på över 30 marknader. 

Om företaget 

N365 är en ledande contentbyrå som drivs av att generera mätbara resultat åt våra kunder. Vi är kända för våra kreativa koncept och har kommit att bli en fullfjädrad digital- och performancebyrå. Eftersom vi inte vore något utan vår personal försöker vi ge tillbaka genom att hitta på roliga saker tillsammans som konferensresor, AW:s och fikastunder vidare till quiz och annat roligt. Hos N65 är det ofta livliga konversationer bland personalen och termen “högt och lågt” har aldrig passat bättre.  

Ansökan och intervjuer sker löpande.

Ansökan