Programmatic Campaign Manager

Sammanfattning

Gillar du utmaningar och arbeta med marknadsföring för framtiden? Då är rollen som kampanjansvarig för programmatiska kampanjer hos N365 Group något för dig! 

Den programmatiska affären växer otroligt snabbt generellt inom marknadsföring och kanske ännu snabbare hos N365 Group. I och med detta och de fina resultat som vi genererar åt våra kunder kommer vi nu bygga upp ett team som fokuserar på området programmatiska köp där du som programmatic campaign manager blir en nyckelfigur.

Rollen

Som Programmatic Campaign Manager ansvarar du tillsammans med områdesansvarig för att samtliga kampanjer levererar utefter kundernas mål och plan. Du kommer också framåt få vara med och ansvara för intern utbildning på alla våra kontor runt om i världen, spännande resor och fortsatt personlig utveckling. Utöver detta får du vara med och bygga affärer tillsammans med våra kunder och stötta företagets säljorganisation.

En stor del av vårt erbjudande som grupp har alltid handlat om att utveckla våra produkter för att passa marknaden. Det kommer därför ingå i rollen att utveckla den programmatiska affären: från utbildningar, möten med potentiella partners vidare till kundmöten, sätta strategier samt att vara en naturlig stöttepelare för säljorganisationen. På samma sätt förväntar vi oss att du vill utvecklas och lära dig mer – dels inom den programmatiska sfären, dels inom marknadsföring i stort.

Det här är du

Vi tror att du är en driven person som gillar nya utmaningar, är tekniskt nyfiken, analytisk, lösningsorienterad och positiv. Du har något eller några års erfarenhet av programmatisk marknadsföring och är bekant med någon eller flera av de större plattformarna (exempelvis Adform, Google DV360, Delta, 161).

Du gillar att ta ansvar och är stolt över att leverera bästa möjliga resultat för varje kund. Att jobba i ett högt tempo och med snabbt föränderliga uppdrag är något som triggar dig. 

Givetvis är vi övertygade om att du är en skön rackare som bidrar till en god stämning på kontoret. Att ha kontakt med kunder känns helt naturligt för dig. 

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av programmatisk marknadsföring
  • Goda kunskaper inom någon eller flera av de större plattformarna som Adform eller Google DV360 och Campaign Manager.

Meriterande:

Erfarenhet från nedanstående är också ett stort plus

  • Arbetat med SoME
  • Kampanj- och trackingstrukturer
  • Innehållsskapande
  • HTML5

Vad får du

Som vår nya stjärna inom den programmatiska affären får du utbildning inom ett område som verkligen är framtiden för att du ska lysa. Hos oss är personalen grunden till att vi som företag vuxit och blivit framgångsrika, varför vi också jobbar med en platt organisation där alla ska bli hörda.

Om företaget

N365 Group är en ledande contentbyrå som drivs av att generera faktiska mätbara resultat åt våra kunder. Vi är kända för våra kreativa koncept där allting började som en av de första native advertising byråerna, för att senare utvecklas till att skapa kampanjer på alla tänkbara plattformar. Eftersom vi inte vore något utan vår personal försöker vi ge tillbaka genom att hitta på roliga saker tillsammans som konferensresor, AW:s, fikastunder vidare till quiz och annat roligt.

Ansökan