Nyheter

Newsners filmer sågs 5,2 miljarder gånger – lanserar nu ”Miljardpaketet”

By 2019-03-06 No Comments

Newsner genererade över 5,2 miljarder videovisningar på Facebook förra året. Nu lanseras ”Miljardpaketet” – en unik möjlighet för annonsörer som vill synas i hela världen.

Newsner har sin bas i Sverige men är idag verksamt på 15 marknader över hela världen. Nu summerar mediehuset videoåret 2018 och siffrorna ser minst sagt imponerande ut.

Totalt hade Newsner över 5,2 miljarder videovisningar på Facebook under förra året och över 4,2 miljarder visade minuter – vilket motsvarar 8000 år av aktiv tittartid. Dessutom fick Newsner över 500 miljoner Facebook-interaktioner under samma period*.

– Det är svårt att ta in så stora siffror men vi är såklart väldigt stolta över att ha nått ut till så otroligt många människor. Vi har en videoredaktion med verkliga superstjärnor som jobbar hårt för att skapa material som engagerar miljontals människor, säger Christian Ström publisher, Newsner.

Framgångsreceptet har varit en blandning av minidokumentärer, djurfilmer och egna produktioner.

– Vi har en enorm kraft i vårt nätverk. Om en video går bra på en marknad kan vi redan nästa dag ha en lokalanpassad version ute på 14 språk och på så sätt skapa ett väldigt stort genomslag globalt, säger Christian Ström.

Lanserar miljardpaketet 

För att fira videoframgångarna har Newsner tagit fram specialerbjudandet ”Miljardpaketet.” Paketet innebär att en kund kan gå in och köpa sponsorskap på Newsnervideos under 2019 med en miljard garanterade visningar för ett förmånligt pris.

– Vi ser ”Miljardpaketet” som ett kul sätt att uppmärksamma vår enorma räckvidd och förstår såklart att det inte passar alla. Men om det finns någon där ute som har ett globalt perspektiv och vill ha stor exponering för lite pengar är det här ett pangerbjudande.

*Alla siffor är hämtade från Facebooks eget system creators studio.

Om ditt företag är intresserad av att veta mer om Miljardpaketet hör av er till Christian.Strö[email protected]