Nyheter

Nyheter365 växer – ytterligare 6 nya in

By 2020-10-02 No Comments

Contentbyrån Nyheter365 anställer sex nya medarbetare till kontoret i Stockholm.
– Det är otroligt kul att det går så himla bra, speciellt i dessa tuffa tider, säger Jonna Säll, VD.

Coronapandemin har inneburit tuffa tider för många byråer men Nyheter365 gör sitt starkaste år, någonsin. Redan under det första halvåret har byrån dragit in 147 miljoner kronor. Fortsätter utvecklingen i denna riktning lär Nyheter365 fördubbla sin nettoomsättning. Den starka tillväxten gör att företaget anställer 6 personer – och med ytterligare fler på ingång.

Senast in är Beatrice Trodden, redaktör för den amerikanska marknaden, Klara Gripe, videoanimatör, Christin Johnen, redaktör för den tyska marknaden, Ellinor Björkman, redaktör för den svenska marknaden, Maria Theill, finans och Caroline Klytseroff, säljare med Marbella som bas.

De nyanställda kommer från bolag som Qatar Airways, Lexington, Norrfolks, Internet Vikings, Atout France och Cloudreel.

Från vänster: Beatrice Trodden, Klara Gripe, Christin Johnen, Ellinor Björkman, Maria Theill och Caroline Klytseroff

– Det är fantastiskt att få in så många nya kompetenta medarbetare. Dessa personer kommer dels att fokusera på svenska marknaden men också på den amerikanska och tyska där vi satsar mycket framåt, säger Jonna Säll.

Nyheter365:s andra affärsben, SOME-publicisten Newsner, har tidigare under året rekryterat en mängd nya medarbetare.

På byråsidan av Nyheter365 planerar man att anställa ytterligare fyra personer i år: säljare till Sverige, England, Danmark och ytterligare förstärkning till det programmatiska teamet.

Nyheter365 har kontor i New York, London, Berlin, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Stockholm och arbetar med kampanjer över hela världen. Nyheter365 driver också den sociala mediesajten Newsner med en global räckvidd på ca 50 miljoner unika webbläsare i månaden.