Norge

Oslo Skin Lab: ”Vi har en suveren sparringspartner i N365”

By 2022-10-28 No Comments

Da Oslo Skin Lab i 2018 ville styrke sine markedsføringstiltak søkte de en ekstern partner som kunne hjelpe dem videre mot deres mål. Valget falt på N365, som etter å ha startet med et enkelt marked, nå hjelper Oslo Skin Lab med å bli Skandinavias foretrukne kollagenpulver.

For Oslo Skin Lab var den ingen tvil om prioriteringene når de skulle finne et byrå til deres markedsføring.

«Når vi velger samarbeidspartnere er det viktig for oss at det er en stor mengde tillit,» forteller Stephanie Irmov, som er Head of Commercial hos Oslo Skin Lab Danmark.

Når man gir stafettpinnen videre er det nemlig essensielt at man kan stole på at alle arbeider mot de samme KPI’ene – dette er spesielt viktig når man drømmer om å bli markedsledende innenfor sitt felt.

En vill vekstreise

N365 ble partner med Oslo Skin Lab i 2018, og siden har det gode samarbeidet, som startet i ett enkelt land, spredt seg til markeder som Danmark, Sverige, Polen, Nederland og Slovakia.

Til å begynne med var Instagram den eneste kanalen i samarbeidet mellom Oslo Skin Lab og N365 i Danmark. I dag har partnerskapet vokst seg til en mye større kampanje som strekker seg over Facebook, Snapchat og TikTok, og det er tilføyet en rekke kjente influensere til samarbeidet.

«Det er helt fantastisk for oss å få være med på en så vill vekstreise som Stephanie og hennes team har vært på over de siste par årene, og det har vært spennende å være med på å skalere deres virksomhet i så stor grad,» sier Morten Maaetoft, som er digital redaktør og håndterer samarbeidet mellom N365 og Oslo Skin Lab.

«Vår nærmeste kollega på avstand»

Samarbeidet mellom N365 har kun blitt tettere med årene, og det styrker Oslo Skin Lab som virksomhet.

«Vårt samarbeid med N365 er utrolig personlig og med stor daglig kontakt. Vi har alltid en tett dialog med Morten, som er tilgjengelig på daglig basis med oppdateringer og justerer kampanjene våres. Vi pleier å si at Morten er vår nærmeste kollega på avstand, en forlengelse av vårt eksisterende interne team,» sier Stephanie.

Utover det at N365 tar vare på store deler av Oslo Skin Labs digitale vekstreise, utfordrer N365 også standarden de setter internt hos kollagengiganten:

«Samarbeidet påvirker oss til å hele tiden tenke nytt, teste og utvikle oss. Vi har en suveren sparringspartner i N365, som gjør at vi hele tiden kan følge med på trendene og utvide vår virksomhet,» sier Stephanie.