Norge

Slik hjelper N365 virksomheter å vokse gjennom datadrevet innholdsmarkedsføring

By 2022-09-12 No Comments

Siden N365 ble grunnlagt i 2011, har de hjulpet tusenvis av kunder innenfor forskjellige bransjer med å vokse deres forretning gjennom datadrevet innholdsmarkedsføring: Vår tankegang og måte å arbeide på har vist seg å være både suksessfull og verdsatt av kundene, sier Björn Forsgren, CEO hos N365.

N365 ble grunnlagt i 2011 med ett enkelt mål – å skape native advertising-kampanjer basert på datadrevet optimering. Konseptet viste seg å være vellykket.

N365 vokste raskt i Sverige og fikk et rykte for å skape både effektive kampanjer og fornøyde kunder. Den internasjonale ekspansjonen begynte i 2016, hvor virksomheten på samme tid utvidet til både Danmark, Finland, Norge og Storbritannia. I dag har de etablert seg som et av Europas største prestasjonsdrevne innholdsbyråer. Siste skudd på stammen er den amerikanske avdelingen i New York, som kjørte sin første kampanje i 2017.

N365 tilbyr et bredt utvalg av konsepter i alle formater, fra print og radio til display, sosiale medier og videoproduksjon.

– Mye har utviklet seg gjennom årene, men vi bevarer den samme tankegangen: å få best mulige resultater gjennom kreative sinn og datadrevet optimering, sier Björn Forsgren.

N365s datadrevne tilnærming, hvor innhold og medier optimeres sammen, har vist seg å skape verdi for kundene ved å gi effektiv avkastning av deres medieinvestering.

Vi avtaler gjerne en videosamtale eller en kopp kaffe for å høre mer om dine markedsføringsutfordringer og snakke prestasjonsdrevet markedsføring! Kontakt oss nedenfor 👇🏻

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet? Fyll ut skjemaet under og bli kontaktet av en av våre spesialister.