Finland

Monipuolinen Snapchat houkuttelee nyt yrityksiä useilta eri toimialoilta

By 2022-01-18 No Comments

Snapchat on osoittautunut tehokkaaksi kanavaksi useiden N365:n asiakkaiden kohdalla. Erityisesti Suomessa toteutetut kampanjat ovat tuoneet loistavia tuloksia.
– Suomalaiset Snapchat-käyttäjät ovat aktiivisimpia Pohjoismaissa. Tämä on näkynyt selkeästi kampanjoissamme ja tulokset ovat monessa tapauksessa ylittäneet odotuksemme, toteaa Juhani Jahnukainen, N365 Suomen maajohtaja.

Nuorekas, nopeatempoinen ja visuaalisesti monipuolinen Snapchat kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Sovelluksella on päivittäin yli 306 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Snapchat on perinteisesti identifioitunut nuorempien ikäryhmien suosimaksi sovellukseksi. Ikäjakauma on kuitenkin muuttunut vuosien saatossa. Teinit ja nuoret aikuiset ovat edelleen merkittävä käyttäjäryhmä Snapchatissa, mutta yli 35-vuotiaiden ikäsegmentti on kasvanut suurimmaksi käyttäjäryhmäksi Pohjoismaissa.

Vuosi 2022 pitää sisällään monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia

N365 Group on toteuttanut Snapchat-mainontaa kymmenille yrityksille Pohjoismaissa. Sovelluksen monipuolisuuden ja jatkuvasti kehittyvän käyttäjäkunnan vuoksi yritykset hyvin erilaisilta toimialoilta ovat onnistuneet tehostamaan markkinointiaan Snapchatia hyödyntäen.

– On ollut hienoa huomata, kuinka asiakkaamme ovat rohkeasti lähteneet kokeilemaan entuudestaan tuntematonta kanavaa. Tulokset ovat monessa tapauksessa ylittäneet niin meidän, kuin asiakkaiden odotukset, sanoo Juhani Jahnukainen.

N365 Group ja Snapchat tekevät tiivistä yhteistyötä kaikilla markkina-alueilla. Tämä mahdollistaa uusien mainosmuotojen nopean käyttöön ottamisen niiden lanseeraamisen jälkeen. Vuosi 2022 pitääkin sisällään paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

– Vahvuutemme on aina ollut globaali organisaatio, jossa oppeja ja vinkkejä jaetaan yli maarajojen. Vuosi 2022 tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen, sillä tiedossamme on monia uudistuksia ja ratkaisuja, jotka tulevat nostamaan asiakkaidemme mainonnan uudelle tasolle, Juhani Jahnukainen toteaa.

Snapchat tarjoaa uudenlaisia mainosmuotoja

Samalla kun Snapchatin käyttäjämäärät kasvavat, myös sovelluksen mainosmuodot kehittyvät.

Mainonnan pelillistäminen on aihe, joka on noussut esiin keskusteltaessa markkinoinnin uusista trendeistä. Snapchat tarjoaakin monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja perinteisten video- ja kuvamainosten rinnalle.

Esimerkiksi mainostajalle räätälöidyt suodattimet ja tehosteet (filters & lenses) tarjoavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia asiakkaan sitouttamiseen, sekä brändin esiintuomiseen. Snapchat hyödyntää mainosmuodoissaan älypuhelimen kameraa, joka luo käyttäjälle ainutlaatuisen elämyksen osana mainostettavan brändin sisältöä.

Jos haluat lisätietoa siitä, miten voimme auttaa yritystäsi saamaan parhaan mahdollisen tuoton Snapchatin avulla, ota yhteyttä Juhaniin: +358 (0)45 672 33 34, [email protected].

Haluatko lisätietoa siitä, kuinka voimme auttaa yrityksesi markkinoinnin haasteissa? Täytä alla oleva yhteystietolomake ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.