Client Manager

N365 Group är en ledande och global contentbyrå som drivs av att generera mätbara resultat åt våra kunder genom att tillhandahålla marknadens mest effektiva annonseringslösningar. Vi har lokala kontor i Stockholm, London, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Berlin och New York men arbetar med kunder och kampanjer över hela världen. Under 2020 vann vi Årets byrå i contentbyrå-kategorin.

Just nu är vi inne i en kraftig expansionsfas, därför behöver vi utöka vår försäljningsstyrka med en Client Manager.

Rollen

Som Client Manager kommer du, tillsammans med försäljningschefen, vara ansvarig för att driva och utveckla vår kundportfölj framåt genom att skapa långsiktiga relationer till nya kunder. Tjänsten innebär nykundsbearbetning på främst svenska marknaden där du på egen hand hittar nya kontaktytor med potentiella kunder. Vi ser gärna att du som person är social, flexibel, lyhörd och har en högpresterande och positiv attityd. Dina personliga egenskaper bör inkludera ett starkt intresse för försäljningsinriktad affärsverksamhet och att tycka att sälj är kul.

Vi tror att framgångsrika relationer skapas via professionell och publicistiskt oberoende rådgivning till våra kunder utifrån just deras situation och KPI:er.  Därför arbetar vi med de flesta mediekanaler på alla plattformar för att alltid kunna hitta rätt mediemix för de kunder vi arbetar med. Vi lägger stor vikt vid långsiktiga relationer med våra kunder.

Ditt arbete blir att utifrån kundens behov rådgiva och föreslå effektiva kampanjer tillsammans med redaktör och kollegor på sälj. Du driver säljprocessen, medieplanerar och projektleder kampanjerna från start till slut tillsammans med ett team av erfarna redaktörer, SOME- och videoexperter.

Din roll innebär att du är både ansiktet ut mot kund och samordnaren internt, därför sätts stor vikt på din känsla för ansvar, professionalism samt att du är initiativrik och prestationsorienterad.

Kvalifikationer:

  • Du har 1-3 års relevant erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete inom digital marknadsföring och kan uppvisa positiva resultat.
  • Du är ambitiös, driven, självständig, orädd, resultatinriktad och noggrann.
  • Du är målinriktad som person och inger förtroende och är duktig på att skapa relationer med dina kunder.
  • Du är väl bevandrad med koncept och termer inom digital marknadsföring.

Meriterande:

  • Konceptförsäljningserfarenhet
  • Erfarenhet av projektledning
  • Nätverk utanför Sverige
  • Flytande i Norska, Danska och/eller Finska

Vad vi erbjuder

N365 Group har en platt organisation vilket betyder att vi hellre än att bestämma över varandra, jobbar som ett team tillsammans för att utveckla varandra och företaget. Vi tror inte på långa interna processer utan lägger stor vikt vid eget ansvar och egen planering så att alla utvecklas på bästa möjliga sätt. Utvecklingsmöjligheterna är många och då företagets verksamhet växer hela tiden kan vi tillsammans kommit hur långt som helst om ett år eller två.

  • I Stockholm har vi kontor på Birger Jarlsgatan.
  • Vi är 85 anställda, varav 55 i Stockholm.

Vi jobbar hårt för att bli så bra som möjligt och utveckla branschen men hårt jobb betyder också att vi måste ladda batterierna ibland. Därför försöker vi ha en avslappnad och skön stämning på kontoret – kanske vill du ta en FIFA-match? Eller varför inte hänga med på ett träningspass på lunchen? Eller kanske du snarare gillar att diskutera gårdagens avsnitt av Bonde söker fru eller Bachelor? Varför inte passar på att utmana bordsgrannen på pingis? Eller så kanske ett kallt glas vin på fredagseftermiddagen är mer din melodi? Vi anordnar återkommande kickoff:s och konferenser, den senaste hölls i Sälen, där vi lär känna bolaget genom intressanta diskussioner och varandra genom roliga aktiviteter. 

Bli en av N365 Group

För ytterligare information eller frågor kontakta Sara Ohlsén [email protected] eller via 0700 63 97 47

Ansökan