New Business Developer / Key Account Manager

N365 Group er et førende, globalt content marketing bureau, som skaber målbare resultater for vores kunder ved at tilbyde de mest effektive annonceløsninger på markedet. Vi har kontorer i København, Stockholm, Oslo, Helsinki, London, Berlin og New York, men arbejder med klienter og kampagner over hele verden.

Vi er især stærke hos kunder, som foretrækker performance kampagner, såsom Videoslots, Oslo Skin Lab og PlanBørnefonden, men vi arbejder også med brandingorienterede kunder som Visit Britain, Panasonic og Biogen. I 2020 vandt vi Agency of the Year i kategorien content agency (organiseret af Regi Sweden).

Vi vokser hurtigt og udvider lige nu, så derfor vil vi tilføje en New Business Developer / Key Account Manager til vores salgsteam. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at håndtere nye kunder i Danmark. Rollen er den første af sin slags for vores danske kontor, hvorfor den rette kandidat skal være selvstændig, opsøgende og god til at samarbejde med vores hold af journalister og eksperter i marketing.

Jobbeskrivelse

Som New Business Developer / Key Account Manager bliver du ansvarlig for at skaffe nye kunder i Danmark – med fokus på langsigtede samarbejder. Vores kontor består primært af journalister, som driver kampagnerne, og du vil arbejde tæt sammen med dem. Med vores store erfaring indenfor marketing kampagner i ryggen vil du være den bærende kraft i at finde nye kunder på det danske marked, hvor vi hidtil har set, at brancher som finans, velgørenhed, medicin, e-commerce og turisme har været succesfulde.

Du skal på egen hånd prospecte, finde nye områder med potentielle kunder og arbejde med at opbygge din egen pipeline og kundebase. Derfor skal du være socialt anlagt, fleksibel, ansvarlig, arbejdsivrig og have en positiv attitude. Dit personlige drive skal være en interesse for salg og at skabe samarbejder med nye kunder.

Vi tror, at et succesfuldt forhold til kunder skabes gennem professional, uafhængig rådgivning, som er baseret på deres situation og mål. Derfor arbejder vi med de fleste medier og platforme, der findes på markedet, for altid at kunne tilbyde den mest effektive kombination af medier.

Hvad skal du lave?

 • Finde og onboarde nye kunder gennem selvstædning prospecting. Kunderne skal kontaktes og du skal foreslå effektive marketingløsninger, som skræddersyes til deres behov.
 • Du er med i hele processen fra start til slut, hvilket indebærer at sælge, medieplanlægge og projektlede kampagnerne. Du gør dette sammen med et hold af redaktører, videoredaktører og eksperter i annoncering på sociale medier og programatisk annoncering.
 • Skabe mersalg ved at rådgive kunderne indenfor potentielle nye medieplaceringer og reklameløsninger. Vi vægter langsigtede relationer med vores klienter højt. I mange tilfælde begynder samarbejdet med kampagner på et enkelt marked, men bliver ofte udvidet til andre markeder og mediekanaler efter en periode. Din rolle at arbejde med kunden og koordinere internt. Derfor er det meget vigtigt, at du er ansvarlig, professionel og at du er kreativ og resultatorienteret.
 • Du er placeret på vores kontor i København, men refererer til din manager på kontoret i Stockholm.

Kvalifikationer

 • 2+ års erfaring som Account Manager indenfor mediesalg med dokumenteret succes indenfor salg.
 • En god forståelse for det digitale medielandskab. Erfaring med at sælge native advertising kampagner, hvor Facebook og programatisk annoncering benyttes, er et stort plus.
 • Du har viden om, hvordan digitale kampagner bliver evalueret og har kendskab til relevante nøgletal såsom CPA, CPC, CTR, osv.
 • Som person er du målrettet, udviser selvtillid og er dygtig til at etablere professionelle relationer til dine kunder. Du elsker salg og jagt-aspektet af salgsprocessen.
 • Du kan beslutsomt og effektivt træffe beslutninger, når tempoet er højt.
 • Du nyder at løse problemer og udfordringer og viser et højt niveau af modstandsdygtighed, fleksibilitet og selvmotivation.
 • Stærke analytiske evner og forståelse for, hvordan man oversætter kundens behov og mål til kreative reklameløsninger.

Vi tilbyder

N365 Group er en flad organisation, hvilket betyder, at vi, i stedet for at fastholde en hierarkisk struktur, foretrækker at arbejde som et hold for at hjælpe hinanden og virksomheden med at udvikle sig. Vi lægger desuden stor vægt på, at alle tager ansvar og selv kan planlægge deres arbejde. På den måde mener vi, at alle udvikler sig bedst muligt. Der findes mange udviklingsmuligheder hos N365 Group, og da virksomhedens forretning og størrelse hele tiden vokser, er der ikke noget loft for, hvor langt du og vi kan være kommet på et eller to år.

Bliv en del af N365 Group

For mere information eller spørgsmål, kontakt Diana Bude på [email protected] eller +46 733-70 13 37.

Ansøgning