Nyheter

”Den som skrattar förlorar” anordnar kryssning för sina fans

By 2019-11-04 No Comments

Newsners prisvinnande humorproduktion ”Den som skrattar förlorar” blir liveshow på Östersjön. Den 31 januari bjuder programmet in till en specialkryssning ombord på Silja Galaxy med framträdanden, roliga gäster och en prestigefull ordvitstävling. 

”Den som skrattar förlorar” är Sveriges största humorshow på nätet med runt en miljon tittare per avsnitt. Programmet vann nyligen ”Det svenska humorpriset” i kategorin årets klipp under Barncancergalan.

Nu ska ordvitsshowen flyttas från studion till scenen under en 23-timmars kryssning tillsammans med Tallink & Silja Line.

– Det här är något vi pratat om sedan vi drog igång för drygt 5 år sedan, så det är en dröm som blir sann. Det känns riktigt kul att göra något för alla fans samtidigt som det är ett sätt att ytterligare bredda vår verksamhet. Vi har många starka varumärken med lojal publik och vi har bara på börjat skrapa på ytan för vad vi kan hitta på tillsammans med dem, säger Christian Ström, publisher, Newsner.

– Vi är förstås extra glada och stolta över att detta härliga gäng väljer Galaxy som scen till sin första live-show. Silja Line strävar ständigt efter att erbjuda nytänkande och innovativa nöjes- & ombordupplevelser till våra gäster, säger Vala Esfahanian, Head of Entertainment & Onboard Experience på Tallink Silja AB.

Programmet har sänts i 45 avsnitt hittills och samlat på sig runt 75 miljoner views totalt. De medverkande är medarbetare från Newsners redaktion som gått ifrån att vara okända vanliga killar till att bli stannade på stan för att ta selfies med fans.

–  Det blir såklart nervöst att framträda inför en stor publik men mest av allt ska det bli kul att få träffa alla som tittar på programmet. Den här kryssningen är ett sätt för oss att säga tack till alla som gillar oss, skickar in skämt och är med och delar klippen. Det är dem som gör allt möjligt, säger Jonatan Jonasson, videoredaktör och medverkande i programmet.

Här kan man köpa biljetter till kryssningen!